Jom Sekodeng Apa Yg Best!!!

Member Secret

Saturday, May 1, 2010

Sebulan Sudah Bersama Nuffnang, Dah Boleh Cashout


Sudah sebulan mcm tu bsama Nuffnang.
Hasilnya agak memuaskan juga.

Tengok...setakat ni dpt kumpul:



Dah boleh cashout pun.
Tapi nak simpan dulu, sampai mcecah angka RM100+ mcm tu.

Semua ni bukan saja hasil dr klik2 pgunjung yg nk tgk iklan.
Tapi juga hasil dr instant cash project alpha.
Kalau tak de project alpha ni, takkan dapat sebanyak tu kan?

TQ ya Nuffnang bg income sbyk ni.
Dan jg TQ kpd pgunjung yg sudi singgah.
Blog saya ni simple je.

Kalau ada ms barulah dpt update.
Bz dgn kerja harian ni.
Lagipun kdg2 no idea nk tulis apa.
Oklah...tata.

2 comments:

Miz Kadiah said...

nak tanya ar.. kalau nak join projek alpha tu, dia punya tiap2 penyertaan bila keluar?
Aku nak join gak..

secret said...

skrg tak tentu...tk join sgt...coz sll lambat..he3

Related Posts with Thumbnails