Jom Sekodeng Apa Yg Best!!!

Member Secret

Monday, December 13, 2010

1ST GIVE AWAY IZYANTY COLLECTION


1ST GIVE AWAY IZYANTY COLLECTION


Syarat Penyertaan...copy dr tuan punya blog:

1. Wajib jadi follower kat blog aku IZYANTY COLLECTION
( untuk memudahkan korang mendapat
maklumat tergempar, ikut suka aku le kan bila nak umum kan apa2 heheeh )


2. copy BANNER GA yang kat atas tu, dan letak kat sidebar kanan or kiri blog korang sehingga diumumkan NAMA pemenang.


3. setiap blog satu peryertaan sahaja, kalau ada banyak blog 1 blog je leh join.
4. mestilah WARGA NEGARA MALAYSIA YANG MENETAP DI MALAYSIA SAHAJA.


5. Buat 1 en3 ringkas pasal 1st give Away izyanty collection dan link ke en3 bawah nie.


6. peryertaan bermula dari 1 DISEMBER 2010
SEHINGGA 31 DISEMBER 2010 (11.59pm)

Cepat sertai ramai2...tk rugi apa2 pun :)

1 comments:

izyanty collection said...

thank's join..semoga berjaya :)

Related Posts with Thumbnails