Jom Sekodeng Apa Yg Best!!!

Member Secret

Tuesday, December 14, 2010

Friends Giveaway

Friends Giveaway

Join giveaway baru lagi hari ni..:)

Syarat pyertaan:
(Diciplak dr blog tuan giveaway)

1-WAJIB jadi follower blog ini :) Aku taknak plak ada yang tertinggal bila result dah keluar nanti

2-Buat 1 entry pasal giveaway nie , simple simple je dah cukup

3-Letakkan banner di atas kat entry korang nanti [linkback ke entry nie ya] Sidebar tidak perlu

4-Tag seorang je rakan anda (aku tau ramai yg kadang malas nak tag , hehe)
And pastikan rakan anda tahu dia ditag

Saya tag bagi kat MAYA


5-Tinggalkan link entry anda pada comment entry nie serta ID follower ya


Tarikh tutup:10/01/2011

2 comments:

nad said...

yes yes , 100% ciplak , hihi . thanks join dear , good luck :)

secret said...

semestinye...hehehe...ok tq

Related Posts with Thumbnails