Jom Sekodeng Apa Yg Best!!!

Member Secret

Thursday, March 25, 2010

Project Alpha S2 Instant Cash RM20...Dapat Lagi!!


Syukur...syukur.

Sekali lagi mjadi salah seorang dlm 100 org btuah utk minggu ke-3 project alpha instant cash.

Tambah naik RM20 duit pocket dr Nuffnang.

Terima kasih ye Nuffnang bg duit lebih lg.

Wpun baru bulan ni start berblog.

Income dah mcecah RM40+.

Semuanya sbb project alpha instant cash ni.

Ni dia instant cash sy dpt.


Rsnya esok Nuffnang creditkan dlm akaun sy.

Ni pula post minggu ke-3 yg sy join.

Simple je.

My Favourite Surfing Spot

Utk minggu ke-4 pula yg ni

No Sweat

Bg sapa2 yg nk join

Clik sini...info lbh detail

Project Alpha S2 Instant Cash


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

12 comments:

Supia Chao said...

Congrats..

secret said...

tq...

ilyani said...

congrats. I terlewat post aritu, tak dapat :(

ardinihumaira said...

wow! tahniah tau... dni tak dapat :P

hans said...

wow
congrats

♥akukahmilikmu®♥ said...

tahniah..murah rezeki

Hana's Love Nest said...

congrats! yang ni untuk minggu ke berpa nya ek yang awak dpt 20 ni??

kak ina kl said...

salam..akak pun dapat jugak..ya bedabedo

secret said...

minggu ke-3....yg ptama tu tk sempat join..hehe..tq all

beba said...

beshnye..tau gak pasal ni..tp cam tak tergerak nak try buat..hehe..tak pandai la wat ayat2 ni..hehe..

Sharinginfoz said...

tahniah.. saya baru aja cuba untuk minggu ke 4 tak tahu le dapat ke tak..... apa-apa pun kita tunggu,

Beli Rumah Guna KWSP

Kubur Haiwan, RM5,000

Sharinginfoz said...

tahniah.. saya baru aja cuba untuk minggu ke 4 tak tahu le dapat ke tak..... apa-apa pun kita tunggu,

Beli Rumah Guna KWSP

Kubur Haiwan, RM5,000

Related Posts with Thumbnails