Jom Sekodeng Apa Yg Best!!!

Member Secret

Thursday, March 18, 2010

TQ Nuffnang For Instant Cash RM20 (Project Alpa)


Tadi check mail di gmail.
Tgk2 ada surat cinta dr Nuffnang.
Myatakan aku salah sorg yg btuah dpt instant cash-project alpha minggu ke-2.

clik utk npk jelas

Tq Nuffnang krn bg aku money.
Wpun aku baru nk merangkak ni.

Nilah post aku utk topic ke-2 project alpha.

I Just Love Good Smelling People

Instant cash RM20 telah pun dicreditkan ke dlm akaun Nuffnang ku.
Cuma tunggu tempoh matang je..hehe2.

click utk npk jelas

Bg sesiapa yg blm myertai instant cash project alpha minggu ke-3, elok cepat.
Nanti tk tmsk dlm 100 org blogger yg btuah dpt cash RM20.
Ramai yg dah tau psl ni.
So, ramailah yg akan ikut serta.

Utk minggu ke-3, topicnya ialah:

My Favourite Surfing Spot

Utk maklumat lanjut boleh tgk sini:

Instant Cash Project Alpha

Ok...Good Luck ye!!

8 comments:

tao said...

Hi i hope i am the lucky one !!!!

kakchik said...

tahniah! kakchik baru tau pasal instant cash ni 2 hari lepas so ada lah juga cuba masuk utk minggu ke-3. seronok la tu.

CikMelur said...

wahhhh.. sudah dapat wang!!


kumpul manyak2 ye, nanti belanja tawu!
**tetibe mintak belanja :P

secret said...

hope luckylah...hehe..nk belanja..baru nk merangkak ni..huhuhu

Booty Martinez said...

tahniah...baru je nak sertai utk week 3... tu pun my sis yg beriya suh..kot tak haremm..

minta tlg awak sediakan ruangan komen utk url sy yg guna hosting sendiri...tiada ruang utk sy...klu tk ...memang susah la nk komen lg pasni (:

http://sekilass.com

secret said...

tq ya..emmm apa sbnrnya maksud u ya...kurang faham...

mama c'fa said...

wahh thniah yea.. saye bru je dpt mail tu tp dok fikir nk but ke? sbb nk creta tu agak kemls dlm minggu ini. hihih pe kate tlg saye hihi

secret said...

tq...cubalah, tk rugi pun

Related Posts with Thumbnails